Despre noi

 Cleaning-Group este importator si distribuitor oficial de produse pentru curatenie profesionale,masini de spalat si aspirat pardoseli,consumabile de curatenie si detergent profesional pentru curatenie.

De ce sa cumperi de la noi?

Asiguram buy back pentru toata gama de masini si aspiratoare profesionale cumparate de la noi!!!!

           Testand detergent profesional pentru curatenie,echipamente si masini de curatenie diferite in procesele de curatenie,dar fara a avea calitatea dorita ,cautand numai produse de curatenie profesionale,Cleaning-Group a decis sa ridice nivelul calitatii in domeniul curateniei si astfel a inceput colaborarea cu cele mai puternice branduri aducand in Romania doar firme de top precum masini de curatenie si masini de maturat profesionale stradale si industriale DULEVO ,echipamente de curatenie profesionale Ttsystem ,detergent profesional pentru curatenie de la Mediclean, consumabile pentru curatenie de la Lucart

 Inainte de a incepe colaborarea cu aceste companii,Cleaning-group a luat in considerare trei aspecte esentiale:

-Produsele de curatenie importate vor fi de cea mai buna calitate raport pret-calitate

-Beneficiile aduse de catre aceste masini de curatenie si echipamente de curatenie vor aduce importante economii clientului final din punct de vedere financiar 

-Durata de folosire a echipamentelor si produselor de curatenie va fi una foarte lunga iar modul de folosire va fi usor de intuit.

    Cleaning-Group si-a propus sa ofere numai cele mai noi si performante aparate pentru curatenie si echipamente de curatenie folosind experienta noastra acumulata in beneficiul dvs.

 

 Cu cine colaboram?

DULEVO  Nr 1 in lume pentru masini de spalat pardoseli si masini de maturat industriale

Compania a fost infiintata in anul 1976 de catre un grup de experti si tehnicieni care au construit pentru prima data legendara masina de maturat industriala 120. Datorita succesului imediat compania ia decizia un an mai tarziu sa infinteze intr-un mic garaj din Parma propria linie de productie dand nastere urmatoarei maturatori care incepe sa faca valuri  prin Europa ,masina de curatenie si maturat 90

In anul 1982, compania construieste propria facilitate de fabricație în Sanguinaro, inaugurând într-o perioadă dificilă de consolidare pentru marca pe diferite piețe  - recent proiectate "200" și "500" masinile de maturat sunt varful brandului în acest moment.

Creșterea Dulevo continuă în ritm rapid 1983 fiind anul în care compania proiectează primul său epurator-uscător, sub HIDROPLINA de brand. Aceste epuratoare, de ultimă oră  susțin reputația de calitate pe care Dulevo a fost deja construita prin intermediul gamei sale bine stabilite de maturatori industriale si stradale.

Odată cu intrarea Grupului LAMPOGAS în 1991, compania devine profund implicata în cercetare și dezvoltare, ceea ce duce la industrializarea produsului pe scară largă și la crearea mai multor modele noi de masini de curatenie pentru maturat si masini de curatenie pentru spalat pardoseli.

An de an, compania a construit cu succes o reputație de invidiat în întreaga lume. Noua fabrica dulevo de 20.000 mp este una dintre cele mai avansate din lume, si se afla intr-un spatiu de 200.000 mp, care joacă de asemenea rol de gazdă la o zonă de R & D de stat-of-the-art, în cazul în care viitoarele mașini de măturat străzi și epuratoare sunt în mod constant în curs de dezvoltare.

 

 

Astăzi, DULEVO este cel mai important producător italian de echipamente de curățare comerciale, industriale și de stradă

DULEVO este sinonim nu doar cu masini de maturat mari, dar, de asemenea, cu oameni extraordinari. Oamenii care cred în companie și în produsele sale.Oamenii care cred că produsele companiei sunt deja cele mai bune acolo,dar care doresc să ajute la a le face chiar mai bine. Oameni care se consideră parte din familia Dulevo.

DULEVO își menține poziția de lider, prin efectuarea unor cercetari continue menite să ofere soluții și tehnologii care îmbunătățesc calitatea mediului în care trăim. Dulevo lucrează cu pasiune si vine cu soluții tehnice ideale care satisfac toate nevoile de curățare a spațiilor comerciale, instalații industriale și medii stradale. Mai mult decât atât, datorită sistemului său mecanic / aspirare / filtru de măturat, Dulevo a realizat cu succes micsorarea zgomotului ambiental și a emisiilor de pulberi (PM10) prioritatea de top. În 2007, Dulevo sa întâlnit cu grupul GORE® și după doi ani de activități si cercetari intense, combinarea acestor două tehnologii a revoluționat fiecare parametru legat de design-ul  filtrarii prafului fin, ceea ce a dus la un nou standard în domeniul igienei și curățarii stradale industriale.

 

Ttsystem

  Încă din 1988, am fost doar partenerul potrivit pentru mii de profesioniști care operează în sectorul serviciilor de curățenie profesională. Acest lucru pentru că ne-am propus întotdeauna calitatea și inovația prin gama noastră de produse și servicii concepute pentru toate nevoile pieței: de la hoteluri la restaurante, birourI, școli, aeroporturi.

Astăzi, TTS este o realitate cu clienții în mai mult de 75 de țări și mai mult de 3000 de produse. Acest succes aparține tuturor. Pentru că ați fost întotdeauna punctul de focalizare al muncii noastre.

Oriunde ai fi, TTS lucrează cu tine.

Așa cum TTS este un important "made in Italy" poveste de succes la nivel mondial. Firma noastra exporta 70% din producția sa și este un protagonist de piață în peste 75 de țări.

 

Avem sucursale în Brazilia, Spania, Franța pentru a fi mai aproape partenerii noștri. 

 Un viitor mai curat? Este în mâinile noastre Avem o idee destul de clară a muncii noastre. Misiunea noastră este de a defini sistemele de curățare și a produce articole care pot ridica standardele de muncă și de calitate a vieții, cu un mediu curat

Abordarea noastră este transparentă: se pornește de la producție folosind materiale complet reciclabile, eco-friendly, deoarece considerăm prelungirea vieții produsului ca element fundamental, în scopul de a reduce impactul asupra mediului, și drumul merge de-a lungul cercetarii, inovației tehnologice, calitate, flexibilitate și servicii de suport tehnic-comercial.

Pentru a oferi produse și servicii excelente care protejează mediul înconjurător, în același timp, este nu numai posibil,este o sarcină pe care TTS a urmărit-o întotdeauna folosind cele mai avansate mijloace.Un sistem de management al mediului, care să garanteze un impact considerabil redus asupra mediului. Analiza și controlul ridicat; impactul asupra proceselor de producție în respectarea strictă a dispozițiilor în vigoare; dezvoltarea proceselor de producție mai bune și mai bune; studiul și crearea de produse cu o garanție de viață pe termen lung; formarea și informarea constantă dedicate personalului său și a populației locale cu privire la rezultatele de mediu inseamna Ttsystem

 

MediSEPT

   În ultimii 20 de ani MediSEPT Ltd. a  furnizat  soluții complexe pentru întreținerea igienei profesionale în instituțiile sanitare. Ultimii ani ai activității noastre au fost în mod special axati pe dezvoltarea dinamică a produselor. Am introdus trei branduri: MEDI-line - produse pentru dezinfecție, MediClean - chimie de curățare profesională și echipamente, STERI-line - materiale de unică folosință pentru procesul de sterilizare.

MediClean este o gamă de detergenti profesionali de curatenie îmbrățișând substante chimice ,accesorii si echipamente de curatenie. Detergentii profesionali de curatenie MediClean au fost frecvent utilizati pentru curățenia de zi cu zi, curatare profunda, de îngrijire de podea, suprafete lavabile, covoare, grupuri sanitare și bucătării (HoReCa).

Firma a implementat ISO EN 13485 sistemul care ia în considerare cerințele specifice pentru dispozitivele medicale, în conformitate cu MDD 93/42 CEE, precum și cerințele europene pentru biocide. Auditurile interne și externe, monitorizeaza și evalueaza standardele înalte de producție ale întreprinderii permanent

Toti dezinfectanți nostrii sunt testati pentru compatibilitatea materialului si curatarea eficienta in laboratorul nostru. Eficacitatea dezinfectantilor este testata în conformitate cu cele mai recente standarde europene și orientările DVV / RKI prin bine-cunoscutul European laboratories.Oferim cea mai bună calitate ,fiabilitate și profituri mari pentru utilizatori.

 

Daca optezi pentru calitate esti in locul potrivit!

Viziteaza site-ul Cleaning-group.ro pe ShopMania