Cel mai bun detergent pentru firmele de curatenie!

Cel mai bun detergent pentru firmele de curatenie!

Write By: admin Published In: Blog Created Date: 2017-03-15 Hits: 1327 Comment: 0

Orice firma de curatenie are nevoie in pregatirea echipelor inainte de inceperea activitatii de numeroase detalii cu privire la detergentul de curatenie folosit.Noi iti dam solutia universala pentru ca orice echipa de curatenie care o foloseste sa fie in masura sa stie ce are de facut!

Care este cel mai eficient detergent pentru curatenie?

Noi avem solutia!

O problema des intalnita in munca firmelor de curatenie este utilizarea corespunzatoare a detergentilor de curatenie.Desigur ca pe piata exista cateva sute de detergenti fiecare cu arome diferite si pentru operatii cat mai diferite.Ce ne facem cand apare si problema dilutiei?[diluarea solutiei in functie de gradul de mizerie].Sunt intrebari la care dorim sa facem unele lamuriri.

In primul rand exista un detergent de curatenie care sa fie folosit la orice operatie de curatenie?

NU

Exista un detergent universal care poate fi folosit la aproape orice ?

Da

Detergentul din gama universal este MC210.

Acest detergent profesional pentru curatenie este cel mai vandut produs de curatenie pentru ca orice profesionist sau incepator il poate folosii la aproape orice suprafata fara sa fie nevoit sa utilizeze si alte solutii.Fiecare echipa de curatenie care face o curatenie de intretinere foloseste solutia universala pentru curatarea geamurilor,birourilor,pardoselilor,usilor,practic pentru orice suprafata,detergentul nelasand urme si avand o aroma foarte placuta.Mai mult decat atat detergentul fiind concentrat este foarte economic pentru beneficiar deoarece consumul este redus si dintr-un bidon de 5litrii se pot face 100litrii.Detergentul universal este recomandat de asemenea pentru companii,birouri,magazine,cladiri,blocuri,case si vile,sali de fitnes,restaurante si cafenele,acolo unde curatenia este pe primul plan.

Esti o companie si doresti sa testezi detergentul universal? Nimic mai simplu! Suna-ne sau lasa-ne datele tale si venim sa iti facem o demonstratie gratuita!

Leave A Comment


Viziteaza site-ul Cleaning-group.ro pe ShopMania